Na obzorju nova stranka s predsedniško kandidatko

Na obzorju nova stranka s predsedniško kandidatko

-
0 523

Slovenski politični prostor bo dobil novo stranko, ki ima že na letošnjih predsedniških volitvah svojo kandidatko za predsednico Slovenije. Predsednik društva ZBS, Silvo Mesojedec, je v sporočilu za javnost zapisal:

Na obzorju nova stranka s predsedniško kandidatkoDruštvo ZDRUŽENJE ZA BOLJŠO SLOVENIJO je bilo vpisano v register društev 5.1.2016, št. odločbe o vpisu v register društev 215-272/2015-4. Društvo je bilo ustanovljeno z namenom združevanja državljanov, ki jim ni vseeno za današnje stanje v Sloveniji in so nezadovoljni z dosedanjo politiko. V urejanje razmer v Sloveniji želimo vključiti osebe, neomadeževane s preteklostjo in željo po sodelovanju pri iskanju primernih rešitev, ki bi doprinesle k boljšemu življenju državljanov v Sloveniji.

Do konca leta 2017 imamo v načrtu ustanoviti stranko z imenom Slovenska alternativa, ki se bo aktivno vključila v politični sistem s ciljem izboljšati stanje na vseh področjih. Vse več državljanov se strinja z našo ugotovitvijo, da današnja politika ne prinaša zbliževanje državljanov, temveč le poslabšuje medsebojne odnose in življenjski standard. Trdno smo odločeni storiti vse za korenite spremembe v korist boljšega standarda in s tem življenja državljanov Republike Slovenije. Zato bomo s svojo kandidatko sodelovali že na
letošnjih volitvah za predsednika države.

Našo kandidatko Dušanko JANŠA bomo predstavili na novinarski konferenci, dne 28.6.2017 ob 11.00 uri, v Kavarni nebotičnik, Štefanova ulica 1, 1000 Ljubljana.