NAG. IGRA: Kmetija Medle z akcijskim tednom

NAG. IGRA: Kmetija Medle z akcijskim tednom

-
4 2113

Imate radi rožice, sadje, zelenjavo, domače dobrote? Potem bo naslednji teden za vas prava odločitev. Kmetija Medel Vas od velikonočnega ponedeljka, 17. aprila, pa vse do nedelje, 23. aprila, vabi na akcijski teden: izbirali boste lahko med vsemi sadikami zelenjave, balkonskim cvetjem, trajnicami, pa tudi enoletnicami za vrtove in grobove. Če boste želeli, Vam bodo v vaše lonce nasadili to kar si želite. Pridite na Sela pri Ratežu, na Kmetijo Medele, kjer se boste ob bogati ponudbi vsega težko odločili, zato Vam bodo pomagali. 😉

Ob nakupu Vas bodo na Kmetiji Medel razveselili še z dodatnim popustom. Mi pa vas že zdaj vabimo k sodelovanju v nagradni igri. Lahko osvojite sadike paradižnika, ali pa cvetočo obešanko. Nagradili bomo tri. In naše želje so, da pravilno odgovorite na vprašanje. Zanima nas pod katerim imenom se skriva paradižnik:

a) Solanum lycopersicum

b) Bayerische motoren werke

c) Solanum melongena

Odgovore pošljite do 16. aprila na novice@dolenjskanews.com in poleg pripišite še Vaš telefon. Še pred Akcijskim tednom na Kmetiji Medle pa vam ponujamo nekaj utrinkov s kmetije. Pričakujejo Vas med 17. in 23. aprilom. Kmetija Medle, Sela pri Ratežu.