Najmanj ob morju, največ na JV Slovenije

Najmanj ob morju, največ na JV Slovenije

-
0 244

Še ena jasna noč je pred nami, a po nižinah bo nastala megla, ki nas bo prikrajšala za sončen začetek dneva. V višjih legah in tudi ponekod po nižinah boste imeli več sreče in bo sončno že od jutra. Najhladneje bo na Notranjskem in Bohinjskem koncu, okoli 3 stopinje, drugje bo od 6 do 9, ob morju bo 10 stopinj.

In dan bo vremensko podoben predhodnim. V dopoldanskem času bo sonce prej ali slej pregnalo meglo z nižin, popoldne bo povsod sončno in zelo toplo, jutri bomo na nebu le s težavo opazili kak oblaček.++
Ob takšnih temperaturah nam misli spet uhajajo k morju.  Čeprav bo ob morju le 20 stopinj. V južni Sloveniji in na Goriškem bo najtopleje, do 24 stopinj. Drugod bo od 21 do 23.

Ob morju bo jutri zjutraj in del dopoldneva oblačno ali megleno, čez dan pa dokaj sončno. Morje ima 20 stopinj, toliko kot ozračje na slovenski obali. Nekoliko topleje bo vzdolž jadranske obale, kjer bo čez dan pihal šibak severozahodnik.

Torkovo jutro bo megleno pri okoli 6 stopinjah, čez dan bo sončno, a bo na nebu občasno precej oblačnosti. Še bo toplo, ogrelo se bo 22 stopinj. Megla nas bo spremljala bo spremljala tudi v sredo, čez dan bo sončno in zelo toplo. V četrtek bo oblakov ponovno več. Zjutraj bo topleje in v glavnem brez megle, čez dan pa bo večinoma ostalo pod 20 stopinj. Na nekaj dežnih kapelj in še kakšno stopinjo manj pa trenutno kaže v petek.