Nomago bus iz Ljubljane do letališč v Benetkah in Trevisu

Nomago bus iz Ljubljane do letališč v Benetkah in Trevisu

-
0 337

Ta četrtek bo začel voziti Nomago shuttle bus, ki z direktno linijo povezuje Ljubljano ter letališči v Benetkah in Trevisu. Vozil bo petkrat na dan, nakup vozovnic je mogoč prek posebne spletne platforme, obenem pa bo v primeru prostih sedežev možen tudi nakup po klasični poti – neposredno pri vozniku. Hkrati shuttle bus zagotavlja tudi udobnejše sedeže, prostor za družine, veliko prostora za prtljago in druge ugodnosti.

Shuttle bus bo prvo vožnjo opravil s srede na četrtek ob 2. uri zjutraj, ena od njegovih prednosti pa je tudi fiksni urnik s petimi vožnjami dnevno v eno in v drugo smer. »Odličen odziv, ki ga beležimo že od predstavitve Nomago shuttle busa, nam potrjuje, da gre za storitev, ki ustreza potrebam naših uporabnikov,« je poudaril Sandi Brataševec, glavni izvršni direktor Nomaga.

»Vozovnice za Nomago shuttle bus lahko potniki kupijo prek spletne platforme za nakup vozovnic. Ta ponuja hiter nakup in prijazno uporabniško izkušnjo vsem našim potnikom. Hkrati pa je vozovnice možno kupiti tudi neposredno pri vozniku,« pojasnjuje Marjan Beltram, izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti. Poleg hitrega nakupa vozovnic je ena ključnih prednosti Nomago shuttle busa udobje, saj nudi poslovni razred z izjemno udobnimi sedeži in večjo razdaljo med njimi, brezžično internetno povezavo, električne vtičnice, prostor za družine z dodanimi mizicami ter otroškimi sedeži in dovolj prostora za prtljago, so sporočili iz podjetja Nomago.