Novo leto z višjimi cenami

Novo leto z višjimi cenami

-
0 590

Novo leto prinaša tudi nove, višje cene storitev telekomunikacijskih operaterjev. Telekom in A1, z novim letom dražita nekatere mobilne oziroma fiksne storitve. S 1. februarjem tudi Telemach. Kot razlog navajajo povišanje cen vsebin ponudnikov nekaterih najbolj gledanih televizijskih programov.

Telekom s 1. januarjem mesečno naročnino mobilnih paketov zvišuje za evro in 4 cente, naročnino storitev mobilnega interneta pa za 2 evra. Dražijo se tudi paketi fiksnih storitev, ki združujejo ponudbo interneta, televizije in telefonije, in sicer bodo cene višje od 2 do 5 evrov.

Podobno je tudi pri A1, kjer bodo cene paketov Kombo zvišali za od 2 do 4 evre, preostali paketi z vključeno televizijo se dražijo za 3 evre, paketi brez televizije pa za en evro. Spremembe naročnine pri mobilnih paketih za zdaj ne načrtujejo.

Je pa podražitve napovedal tudi Telemach, s 1. februarjem bo večina mobilnih in fiksnih paketov dražja za 1 evro, medtem ko bodo na T-2 odločitev o morebitni podražitvi sprejeli po opravljeni reviziji. (mmc)