NTK Krka za balkanski vrh

NTK Krka za balkanski vrh

-
0 41

V ŠRC Otočec se je začel prvi pokal državnih prvakov balkanskih držav v namiznem tenisu, ki bo trajal do nedelje, ko naj bi dobili balkanske prvake med moškimi in ženskimi ekipami. Glavni organizator zahtevnega turnirja je NTK Krka, srečanje pa poteka pod okriljem Namiznoteniške zveze Slovenije. Kot smo že poročali, Slovenijo zastopata aktualna slovenska državna prvaka, NTK Krka Novo mesto v moški ter NTK Arrigoni v ženski konkurenci.

Slovenski ljubitelji kakovostnega namiznega tenisa bodo do nedelje na Otočcu med moškimi ekipami spoznali igralce Studenti Tirana (Albanija), STK Aladže (BiH), PPK Telecom (Makedonija), Bešiktaša (Turčija), Budućnosti (Črna gora), TTC Ahmet Goxha (Kosovo) in Banata (Srbija).

Vsekakor je bil za domače zelo zanimiv start. V prvem kolu so se slovenski državni prvaki, ki jih je vodila Andreje Ojstršek Urh, pomerili s sorazmerno močno vrsto Bosne in Hercegovine in prvo tekmo proti STK Aladža dobili prepričljivo s 3:0 ter na ta način napovedali boj za balkanski vrh. Organizatorji vabijo, da si ljubitelji ogledajo vse boje, še zlasti nedeljski finale, ki se bo začel ob 12. uri.