Rokometna tekma za Anjo

Rokometna tekma za Anjo

-
0 261

Pred dnevi smo vam predstavili Anjo, ki nujno potrebuje operativni poseg. Anja je zbolela za meningitisom, hkrati pa so v središču možganov odkrili zelo veliko cisto pinealne žleze.  Operacija v Nemčiji je velik finančni zalogaj (25.000€), ki pa ga 23-letna študentka Anja ne zmore.

Njena zgodba je zajela Slovenijo. Med drugim rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka danes ob 18. uri vabijo v ŠD Marof na dobrodelno prvenstveno tekmo z velenjskim Gorenjem.

Iz rokometnega kluba so sporočili: “Tekma bo dobrodelnega značaja, saj bomo denar od vstopnic namenili Anji za njeno nujno potrebno operacijo v Nemčiji, za katero potrebuje 25.000 evrov, igralci in uprava kluba pa so se v ta namen odpovedali delu svojega honorarja. Prostovoljne prispevke za Anjo bodo lahko oddali tudi tisti, ki sicer že imajo letno vstopnico in vsi, ki se jih je zgodba 23- letne Anje, ki je tudi dekle enega od članskih igralcev, kakorkoli dotaknila in bi ji v želji po čim prejšnjem zdravljenju želeli pomagati -seveda po svojih močeh. Ves zbrani denar bomo Anji predali osebno, saj bo z nami na tekmi. Na tekmi se bodo predstavili plesalci in plesni pari Plesnega centra Dolenjske, zato še enkrat povabilo- pridite, navijajte, donirajte in uživajte ! Se vidimo!!” 

Ob 18. uri tekma za Anjo