Nekaj dežja in snežink

Nekaj dežja in snežink

-
0 370

Čez dan bo oblačno, padavine bodo zajele večji del države. Več jih bo na jugu, kjer se bo meja sneženja pozno popoldne ponekod spustila do nižin. Večji del dneva bo še toplo, saj bo med 5 in 11 st. C, popoldne in proti večeru pa se bo hladilo.

V noči na soboto se bo zjasnilo in sobota bo sprva večinoma sončna, popoldne pa se bo spet nekoliko pooblačilo. V noči na nedeljo se bodo v večjem delu države pojavljale manjše padavine, ki pa ne bodo trajale dolgo. Že v nedeljo bo spet več sonca.

V gorah se bo jutri oblačnost postopno zgostila, nastajale bodo padavine, ki pa jih ne bo veliko. Se bo pa v noči na soboto že zjasnilo.

V noči na soboto se bo zjasnilo, do jutra bo po nekaterih nižinah nastala megla. Sobota bo sprva večinoma sončna, popoldne pa se bo na severu države spet nekoliko pooblačilo. V noči na nedeljo se bodo v večjem delu države pojavljale manjše padavine, ki pa ne bodo trajale dolgo. Že v nedeljo bo spet več sonca. Med sivino in modrino bomo kolebali tudi v začetku novega tedna, a bo ostalo suho. Temperature pa bodo bolj pomladanske kot zimske.