petek, 29 marca, 2024
DomaKronikaPadec motorista in požar v naravi in kuhinji

Padec motorista in požar v naravi in kuhinji

Novomeški Regijski center za obveščanje poroča o prometni nesreči in požarih.

Ob 19.46 uri je na Šegovi ulici v Novem mestu zaradi pozabljene hrane na štedilniku zagorelo v kuhinji stanovanja večstanovanjskega objekta. Požar se je razširil na kuhinjske elemente. Še pred prihodom gasilcev je požar pričel gasiti občan. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so ga dokončno pogasili, prezračili prostore in odklopili elektriko v stanovanju. Kuhinja je popolnoma uničena.

Ob 16.07 uri se je na cesti Semič—Metlika, pri naselju Sovinek, občina Semič, zgodila nesreča oziroma je padel motorist. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so poškodovanega motorista oskrbeli na kraju in ga odpeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico. Posredovali so tudi gasilci PGD Črnomelj.

Ob 15.47 uri je v naselju Loka, občina Šentjernej, gorelo v naravnem okolju. Gasilci PGD Šentjernej in Stara vas-Loka so požar omejili in pogasili. Zgorelo je približno 1000 kvadratnih metrov suhe trave in podrasti.

Brežiški Regijski center za obveščanje pa poroča o prometni nesreči, ki se je zgodila v večernih urah. Ob 19.39 uri je na regionalni cesti Cerklje ob Krki-Veliko Mraševo, občina Brežice, voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste, se zaletel v drevo in obstal v obcestnem jarku. Pri tem se je poškodoval. Posredovali so gasilci PGE Krško in reševalci nujne medicinske pomoči ZD Brežice.

 

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča