PANC’R FEST 2017 – GRUPA VIGOR in Ines Erbus

PANC’R FEST 2017 – GRUPA VIGOR in Ines Erbus

-
0 1329

In zdaj ne gre za res, ampak za najboljšo zabavo v mest’ – Panc’r Fest. Tudi letos pred novomeško Qlandio, v velikem ogrevanem šotoru. V petek bo zbrano družbo od 20. ure najprej ogreval DJ Tommy Vertigo, na kar bo za začetek vročice prvega večera poskrbela Ines Erbus. Po Inse pa jo bomo mahnili v južne kraje z Grupo Vigor, v večer prvih snežink pa bo za taljenje slednjih poskrbela vroča Ines Erbus.

V soboto bomo druženje začeli ob 20. uri. Tommy Vertigo bo do večera že skidal novozapdli sneg in v jasen večer nanizal zvezde. Prva, ki bo nastopila prvič na velikem odru bo mlada Dolenjka Ksenija Šašek.
Večer bomo obogatili s skupino, ki smo jo že dolgo pogrešali na Dolenjskem, končno v Novem mestu spet vedno odlični Mi2, ki pa štejejo več članov kot ime. Leta 2018 bo minilo dvajset let od njihovega prvega nastopa na Dolenjskem. Leta 1998 so namreč nastopili na Rock Otočcu. Letos prihajajo z ‘vijolicami.’
Za skok v tretjo adventno nedeljo, ki se bo začela s temperaturnim minusom, pa bo zbrane ogrel uglajeni in šarmantni Dalmatinec Jole.

Tudi tokrat gre zahvala vsem, ki Vam ni vseeno, da se tudi v Novem mestu zgodi najboljša Zabava v mest’ – Panc’r Fest.

Prijetno druženje so podprli: RUTAR, DIPO, Toyota – TPV Nm, Roletarstvo Medle, Kobra Šentjernej, Terme Krka, Bartog BHS Hitri servis, Zavarovalnica Sava, Grass, Adriatic Slovenica, Znass, Hočevar d.o.o., Arex, Avtohiša Berus, Kolpa d.d., Avto Slak, Optika Poljšak, M TOM, NNRN Nepremičnine, Slikopleskarstvo Janko, Jang Klinika in trgovina za male živali, M Studio, Bobič Yacht Interior, Qlandia, Hiša daril, Reklamni center Bobič, Gostišče Kos….in ostali.

Čas je za zabavo, za Pancr’ Fest – najboljšo zabavo v mest’ – Novem mestu.