PANC’R FEST- odštevamo

PANC’R FEST- odštevamo

-
0 684

Leto je naokrog in čas je za najboljšo decembrsko ‘zabavo u mest.’ V Novem mestu se začenja tretja izvedba Panc’r Fest-a, ki se bo zgodil ta petek in soboto. V dveh letih je Panc’r Fest obiskalo okoli 8.000 zabave želnih obiskovalcev. In tudi ta konec tedna Vas v velikem ogrevanem šotoru pred nakupovalnim centrom Qlandia čaka najboljša zabava.

Uvod v tretjo izvedbo zabave bo poskrbela simpatična, lepa in najbolj popularna hrvaška pevka Jelena Rozga. Večer bo žurersko začinil beograjski šarmer Djomla KS. V vmesnih kratkih predahih vas bo z glasbenimi milozvočnicami pozibaval najboljši dolenjski DJ Tomy Vertigo. In še posebna ponudba za petkove obiskovalce koncerta, z doplačilom 5 evrov boste lahko z nami noro ‘šarlatanili’ tudi na sobotnem dogajanju.

V soboto, 17. decembra bo prizorišče zasedel Charlatan De Balkan, največji slovenski poznavalec balkanske glasbene scene, Magnifico. Večer bodo podkrepili vedno ‘zažigalski’ Kok Band. Ampak v večeru ne bo manjkalo talentov, tistih najboljših. Torej presenečenje se bo zgodilo. Tudi dame boste lahko na prireditev prišle v novih čeveljcih, ki bodo v plesnih korakih lepo drsele po leseni podlagi.

Poleg dobre zabave bo poskrbljeno za lepe nagrade obiskovalcem.