Partnerko zadavil?

Partnerko zadavil?

-
0 268

Policisti še preiskujejo okoliščine sobotne družinske tragedije, v kateri je umrla 61-letna ženska, osumljenega 63-letnika pa bodo danes privedli pred preiskovalnega sodnika. Osumljeni naj bi svojo ženo zadavil.

Na Policijski upravi Ljubljana so pojasnili le, da kriminalisti obravnavajo kaznivo dejanje uboja, ki se je zgodil v soboto v popoldanskih urah v stanovanju v okolici Ljubljane. Potrdili so, da je šlo za družinsko tragedijo, v kateri je umrla 61-letna ženska, 63-letnemu moškemu pa so odvzeli prostost.

“63-letni moški je v stanovanjski hiši v okolici Ljubljane med prepirom poškodoval svojo partnerko tako da je na kraju umrla. Osumljeni je sam poklical na interventno številko policije in počakal na kraju,” so pojasnili na PU Ljubljani.

Osumljenec je še v policijskem pridržanju, ki lahko traja največ 48 ur, danes pa ga bodo prepeljali pred preiskovalnega sodnika, ki bo odločil, ali zoper njega odredi pripor.

Po poročanju medijev je šlo za prepir med zakoncema, ki se je razplamtel do te mere, da je 63-letni upokojenec zadavil svojo ženo. Po poročanju Dnevnika je takoj po uboju poklical policijo in reševalce, ki so jo poskušali oživiti, a jim to ni uspelo.

(24ur.com)