Pester konec tedna v Novem mestu

Pester konec tedna v Novem mestu

-
0 1075

Vse do nedelje bodo v Mestni občini Novo mesto potekale različne prireditve, ki vabijo k obisku. Z občine še obveščajo, da bo v petek delna zapora parkirišč na Glavnem trgu, v soboto in nedeljo pa bo delna zapora Kandijskega mosta in popolna zapora prometa in parkirišč na Glavnem trgu in Rozmanovi ulici. Prosijo vse, da v soboto avtomobilov ne puščate na Glavnem trgu in Rozmanovi, saj je v soboto brezplačno parkiranje možno na Kandijskem parkirišču.

NOVOMEŠKA TRŽNICA
Petek, 15. april 2016, od 9. ure do odprodaje, Glavni trg, Novo mesto
Novomeška tržnica končno odpira svoja vrata. Ponudba bo obsegala vse od sveže, sezonske zelenjave in sadja, mlečnih izdelkov, suhomesnatih izdelkov … Na otvoritveni dan pa se nam bo pridružila tudi Semenjavnica, ki bo z vami delila ekološka semena, sadike in nasvete. Poleg klasične sejemske ponudbe bo poskrbljeno tudi za kulinarično in glasbeno obarvana razvajanja.

PREDSTAVITEV AVTODOMOV ADRIA
Petek, 15. april 2016, med 10. in 18. uro, Glavni trg, Novo mesto
Predstavitev Adrinih produktov; avto domov in prikolic na Glavnem trgu, je del promocijske kampanje – srečanja avtodomarjev, ki jo v MONM izvajamo skupaj s partnerji Adrio Plus d.o.o., Hotelom pri Belokranjcu ter Kompasom Novo mesto. Za podrobnejše informacije o vozilih, bodo na voljo predstavniki podjetja Adria plus.

17. NOVOMEŠKI TEK
Nedelja, 17.4. med 12. in 17. uro, Novo mesto
Atletski klub Krka Novo mesto, Agencija za šport Novo mesto in Mestna občina Novo mesto, vabijo na 17. novomeški tek. Vsak udeleženec s plačano štartnino prejme majico. Prvi trije uvrščeni tekmovalci v posamezni tekmovalni kategoriji prejmejo medalje, zmagovalec prejme pokal. Najboljši v vseh tekmovalnih kategorijah bodo prejeli tudi praktične nagrade.

OČISTIMO SOSESKO
Sobota, 16.4. med 07. in 15. uro, Novo mesto
Veliki čistilni akciji so se pridružile vse krajevne skupnosti v MO Novo mesto. Posebna pozornost bo namenjena tudi mestnemu jedru. Občani bodo čistili svoje soseske, sprehajalne poti, parke… V akciji sodelujejo tudi Komunala Novo mesto, Trata in Gasilsko reševalni center Novo mesto. Vljudno vabljeni.