Petek oblačen, sobota svetla, nedelja pol-pol

Petek oblačen, sobota svetla, nedelja pol-pol

-
0 126

V naslednjih dneh bo več suhega vremena na vzhodu Slovenije, pa tudi na našem koncu, torej na JV Slovenije. Zjutraj bo na Primorskem ob burji delno jasno, drugod bo še precej oblačno. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem okoli 16 stopinj C.

Jutri bo povečini pretežno oblačno, na jugovzhodu bo dopoldne še možna kakšna kaplja dežja. Nekaj sonca bo predvsem ob burji na Primorskem, ki bo čez dan slabela. Pozno popoldne se bodo oblaki trgali. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 24 stopinj C.

OBETI
V soboto bo v vzhodnih krajih večinoma sončno in do 26 stopinj. Drugod bo spremenljivo, na severozahodu pretežno oblačno. Predvsem v zahodni in deloma osrednji Sloveniji bodo občasne krajevne padavine, na Primorskem posamezne nevihte. Topleje bo, pihal bo jugozahodnik. V nedeljo in ponedeljek kaže na spremenljivo, na zahodu pretežno oblačno vreme. Na zahodu bo občasno deževalo, ob morju bodo tudi nevihte. Padavine se bodo občasno razširile tudi proti vzhodu. Ponekod bo pihal jugozahodnik ob morju jugo. (arso)