Plečnikov Fit Coffee na domačiji Bregar

Plečnikov Fit Coffee na domačiji Bregar

-
0 208

Domačija Bregar iz Šentjerneja, ki je po Plečnikovi gospodinji Urški skrbnica posebne recepture Plečnikovega čaja, ob mednarodnem dnevu kave predstavlja prvi slovenski –  Fit Coffee s petimi zdravilnimi zelišči.

Fit Coffee vsebuje vrhunsko aromatično mešnico pražene kave Coffea arabica in Coffea canephora s posebno recepturo zdravilnih zelišč Anisi fructus, Origano vulgaris, Menthae pip. folium, Thymus vulgaris in Salvia officinalis.

Plečnikov Fit Coffee na domačiji BregarČe želite krepiti metabolizem, razstrupljajti telo, zmanjšati napenjanje, zmanjšati zadrževanje vode in očistiti prebavni sistem je priporočljivo uživati Fit Coffee, ki je na voljo pod blagovno znamko Plečnikov čaj.
Za optimalne učinke je priporočljivo popiti 1 – 2 skodelici Fit Coffee na dan. Če ne poizkusite ne boste vedeli….

S ponudbo izdelkov blagovne znamke Plečnikov čaj, ponujamo širši javnosti priložnost za ozaveščanje prisotnosti Plečnikove dediščine, kot izjemnih atributov pri prepoznavanju identitete povezovanja v Slovenskem prostoru.

Arhitekt Plečnik nam s simboli vtkanimi v njegovo brezčasno arhitekturo in predvsem s svojim načinom življenja in ustvarjanja daje možnost prepoznavanja in vrednotenja življenja samega. Iz njegovih pisem sorodnikom in prijateljem lahko razberemo njegovo življenjsko vizijo, da bogastvo ni le v stvareh, je predvsem v ljudeh. Odnosi so tisti, ki nas bogatijo in nam dajo življenjsko moč ustvarjanja. Za arhitektom so ostale svetle sledi. Tudi mi smo soustvarjalci kulture današnjega časa, k temu pripomorejo tudi izdelki iz kolekcije Plečnikov čaj.