Pri meni ne boste prali žehte

Pri meni ne boste prali žehte

-
0 1984

Pred dnevi smo objavili odziv Mestne občine Novo mesto, ki se je odzvala na anonimko, ki je bila poslana na elektronske naslove in v medije. Mi smo oboje, tako odziv občine in anonimko, objavili na dan, ko se je občina odzvala na anonimko, kar se nam je zdelo zanimivo, saj je bila do sedaj občina na razne očitke zelo umirjena, pasivna, neodzivna. Tokrat pa se je odzvala.

Zanimivo, mi anonimke sprva sploh nismo objavili, pa čeprav smo jo prejeli dan pred t.i. odgovorom Mestne občine Novo mesto. Tudi sicer, v vsej predvolilni kampanji smo bili politično neodvisni in tako bomo delovali še naprej. Edina zadeva, ki smo jo objavili je bil ravno zanimiv odziv občine na t.i. hidravliko, o kateri smo že pred dobrim mesecem poizvedovali na pristojnih državnih institucijah in so nam takrat odgovorili, da revizija še ni zaključena in o tem ne morejo podati odgovora. In takrat o tem nismo poročali.  Ta teden pa je bil zanimiv prav odziv občine na anonimko, ki smo jo mi sicer prejeli dan pred tem, in kot rečeno je sploh nismo objavili. Zanimivo, res zanimivo. Je vse tako kot bi moralo biti?

Ni kaj, politična zgodba. A vseeno ne dovolim pranje umazane žehte na moji strani. Jaz od vseh političnih struj praviloma nimam koristi in si je tudi ne želim. Privoščim pa vsem, ki ste zajadrali v politične vode, da delate za dobro volivcev, ne glede na stranko, pripadnost itd. za boljši jutri vseh.

Volitve so v nedeljo, naj ljudje odločijo. Mi je pa všeč, da prebirate tudi moj portal, ki je doma na Dolenjskem in ne v Ljubljani kot večina t.i. dolenjskih medijev, ki jih finančno izdatno podpirajo tudi lokalne oblasti, pa čeprav je njihov t.i. rating šibak oz. slabši kot naš oz. moj 😉 . Pa srečno.