Prijateljska tekma KD Vodnjak – Brežice

Prijateljska tekma KD Vodnjak – Brežice

-
0 77

Še teden dni nas loči do začetka pomladanskega dela državne lige. Zadnjo soboto pred ligo so novomeški kegljači izkoristili za prijateljsko tekmo med Vodnjakom in Brežicami. Obe ekipi sta stari znanki iz medregijske lige. Lani sta bili v kvalifikacijkem turnirju za popolnitev 3. državne lige zmagovalke turnirja, Vodnjak v zahodnem delu in Brežice v vzhodnem. Kot novinke v državni ligi sta odlično odigrali jesenski del, saj pomladanski del začenjata na 3. mestu.

Sobotno prijateljsko tekmo smo odigrali v disciplini 8×120. Zmagal je vodnjak z rezultatom 8 : 2 in razliko v kegljih + 167.

V soboto 6.1.2018 smo odigrali prijateljsko doma z Brežicami.To je bila preizkušnja ekipe pred začetkom državne lige, ki se začne 13. 1.2018. Igrali smo vsaka ekipa z 8. igralci. Naša ekipa je glatko zmagala z rezultatom 8:2 in plus 167 kegljev razlike. Prvič je za našo ekipo odigral naša nova okrepitev Zoran Žibret. Rezultat kaže da smo močni in dobro pripravljeni in zdaj optimistično naprej proti cilju, ki je zastavljen kar visoko. Jože Ž (KD Vodnjak)