Prijeli zadarskega Fritzla

Prijeli zadarskega Fritzla

-
0 500

S Hrvaške poročajo o okrutnem dejanju moškega v poznih štiridesetih letih, ki je fizično in spolno zlorabljal svojo družino. Moškemu so prejšnji mesec odvzeli prostost in je v priporu.

Kot poroča Zadarski list je policija dalmatinskega Fritzla aretirala po prijavi starejše hčerke. Slednja je grozodejstva zaupala svojemu fantu, ki je dekle le prepričal, da je policiji prijavila očeta.

Pošast, kot so ga poimenovali, je več let fizično in psihično trpinčil svojo družino. Najstarejšo hčerko pa je tudi spolno zlorabljal in je še kot mladoletnica z njim zanosila in rodila otroka.

Mama, ki je bila tudi sama žrtev nasilja, je o vsem tem molčala. Sosedje so policiji večkrat prijavili kršitev javnega red in miru, vendar policija ni nikoli odkrila surovih dejanj, ki so se dogajala za štirimi stenami. Pošast je bil vseskozi ob svoji hčeri. Tudi ob rojstvu otroka ni naveden oče otroka. Tudi socialni delavci ob rojstvu otroka niso uspeli pridobiti informacij o grozodejstvih. Vse to se je dogajalo v eni izmed stanovanjski-blokovskih naselji v Zadru.