PRVA LIGA: NK Krka-Celje 1:1

PRVA LIGA: NK Krka-Celje 1:1

-
0 90

Nogometaši Krke so v 29. krogu Prve lige gostili ekipo Celja. Tekam med zadnjo in predzadno ekipo prvenstva se je končala z neodločenim izidom 1:1.

V 68. minuti je za vodstvo Celja zadel Marko Pajač. Le pet minut kasneje je bil za Krko uspešen Alen Vučkić. Po polčasu je bil izid 0:0.

Obračun s Celjem se je začel ob 16. uri. Celjani so na prvenstveni lestvici na predzadnjem mestu imajo tri točke prednosti pred Krko, ki je zadnja.

V minulih dneh Portoval Dolenjcem ni prinesel kaj veliko zadovoljstva, saj so krkaši izgubili tako z Olimpijo kot tudi Rudarjem. Velenjčani so v novomeško mrežo pospravili kar pet zadetkov in Krki zadali najvišji poraz sezone. Po že peti zaporedni ničli, ki je ekipo povsem potisnilo na dno lestvice, se je s trenerskega stolčka poslovil Andrej Kastrevec, ki je člansko ekipo Krke vodil leto in pol.

Vodstvo novomeškega prvoligaša je v natrpanem tekmovalnem urniku že našlo njegovega naslednika, novomeško zasedbo bo reševal Miloš Kostić. Nekdanji selektor kadetske reprezentance, ki je Slovence vodil na domačem evropskem prvenstvu, se loteva krstnega prvoligaškega izziva. Nekdanjega pomočnika Slaviše Stojanovića pri Crveni zvezdi in Lierseju pomembna naloga čaka že ob debiju, saj v goste prihajajo deveti Celjani.