Prva polna luna samozavesti

Prva polna luna samozavesti

-
0 1279

Prva polna luna v letu 2018 je nastopila že drugi dan leta, ob 3.24 uri, tokrat v znamenju raka.

Januarska polna luna nas opominja, da moramo poskrbeti zase in za svoje zdravje. Če opazimo, da nam nekaj škoduje, se moramo iz rušilnih okoliščin odstraniti (pa naj bodo to odnosi, situacije, kaotično okolje, hrana, pijača…). Če kaj kali naš mir in ravnovesje, mora oditi.

To je tudi odličen čas, da pomislimo, kako bomo bolje poskrbeli zase v novem letu, kakšne spremembe bomo vpeljali v to leto, da ne bo polno stresov in skrbi.

Močna energija polne lune nakazuje na novo obdobje, v katerem se bo potrebno premakniti v modrost srca in intuicije. Ko bo potrebno okrepiti naša dejanja in omejiti negotovo sanjarjenje.

V teh dneh je tudi spodbujena refleksija preteklega leta in priprava na novo. Polne lune nas vedno vodijo k opuščanju slabega, v tem času pa predvsem, da odstranimo staro energijo leta 2017 in ustvarimo svež začetek. Če v svetlobi tokratne super polne lune na površje privrejo čustva, se nikar ne ujemite v njih, osredotočite se na dihanje in jih izdihajte iz telesa. Dovolite si čutiti in spuščati, kar mora oditi.

Bodite nežni in pozorni do sebe, razmislite, kako lahko sebe še bolj ljubite in se spodbujate. Postanite svoj najbolj goreč navijač in nobena gora ne bo previsoka, da je ne bi morali preplezati.

(foreverconscious)