Razpis in nagrada za okoljevarstveno ozaveščanje

Razpis in nagrada za okoljevarstveno ozaveščanje

-
0 50

Mestna občina Novo mesto v februarju razpisuje javni nagradni natečaj za pripravo komunikacijskega načrta okoljevarstvene kampanje ozaveščanja. S kampanjo, ki jo bo izvedla na podlagi predlogov zmagovalnega komunikacijskega načrta, želi povečati ozaveščenost občanov o celostnem vidiku skrbi za okolje in jih hkrati spodbuditi k bolj trajnostnemu ravnanju z okoljem. Natečaj bo potekal do 25. februarja 2015, izbrana rešitev pa bo nagrajena s 3.000 EUR.

Komunikacijski načrt mora zajemati celostno grafično podobo kampanje (predlagatelji lahko zasnujejo logotip, maskoto, vizualne rešitve za promocijske materiale …), slogan in splet komunikacijskih aktivnosti (dogodki, komunikacija s ciljnimi javnostmi, komunikacija na družbenih omrežjih. Na razpis se lahko prijavijo fizične in pravne osebe s sedežem v Mestni občini Novo mesto ter fizične in pravne osebe, ki nimajo sedeža v Mestni občini Novo mesto, vendar bodo vsebine vezale na območje Mestne občine Novo mesto.

Zmagovalni komunikacijski načrt bodo v letu 2016 na območju Mestne občine Novo mesto skupaj izvajali partnerji projekta – Mestna občina Novo mesto kot vodilni partner projekta, Komunala Novo mesto in Center za ravnanje z odpadki Dolenjske.

Več o natečaju na spletni strani Mestne občine Novo mesto.