S platformo 45HC.com hitro in enostavno prek Oceanov

S platformo 45HC.com hitro in enostavno prek Oceanov

-
0 203
Na Dolenjskem res ne manjka uspešnih ljudi oz. mladih ljudi, ki so se z odličnimi idejami prebili na izredno konkurenčni trg.  Start-up 45HC.com, ki ga je s tremi partnerji ustanovil Novomeščan Štefan Kukman, je spletna platforma za naročanje prevozov zabojnikov.
»Postopek naročanja prevoza je preprost, naročilo lahko oddate v manj kot 60 sekundah. Cene so pregledne, premikanje tovora je mogoče ves čas spremljati v realnem času,« pravi Kukman, ki je pred tem sedem let delal v logistični multinacionalki Kuehne + Nagel. Tovor je mogoče tudi zavarovati prek zavarovalnice Allianz, klicni center za podporo strankam pa je na voljo 24 ur na dan vse dni v tednu. Uporaba platforme je za stranke brezplačna.
45HC je oznaka za največji zabojnik, ki je dolg 45 čevljev (13,7 metra), HC pa je kratica za High Cube. Standardni zabojniki sicer v dolžino merijo 20 čevljev, dvojni pa 40 čevljev (šest oziroma 12 metrov). Veliki zabojniki se praviloma uporabljajo za lahke pošiljke, cilj pa je zniževanje stroškov na enoto. Na portalu 45HC.com bodo imeli uporabniki možnost naročanja vseh vrst zabojnikov.
S platformo 45HC.com hitro prek Oceanov
In na katere zadeve mladi uspešni podjetniki opozarjajo? Manjši uvozniki s prevozi do 50 kontejnerjev letno so za logistična podjetja običajno nezanimiv, zato se pri iskanju prevoznih rešitev soočajo s kompleksnim sistemom naročanja, višjimi cenami, manjšo izbiro in daljšim časom za pridobitev ponudbe.
Platforma 45hc ponuja rešitve.
Spletna platforma 45HC.com za enostavno naročanje kontejnerskih prevozov omogoča podjetjem, da naročijo kontejnerski prevoz v le 60-ih sekundah. Ob tem so vsi stroški transporta različnih ladjarjev, stroški zavarovanj in drugi stroški povezanih storitev povsem transparentni. Prvi kupci, med katerimi so tudi podjetja Gorenje, Metro in Ilumina Wax, so s platformo 45CH.com zelo zadovoljni!  
EKIPA
Ekipo sestavljajo ustanovitelj in direktor podjetja Štefan Kukman, Primož Kopač in Janez Kranjc. Pri razvoju platforme so jim v veliko pomoč dolgoletne izkušnje v logistični panogi in zunanji svetovalci iz panoge. Pred kratkim so prejeli prvo zasebno investicijo in bili sprejeti v ABC pospeševalnik.

SLOGAN
S spletno platformo 45HC.com v le 60-sekundah do naročila kontejnerskega prevoza.