Še en vroč dan, ponoči nevihte

Še en vroč dan, ponoči nevihte

-
4 289

Danes bo večinoma sončno. Predvsem v severnih krajih bodo nastajale krajevne plohe ali nevihte, ki se bodo pojavljale tudi v noči na jutri in se širile proti jugu. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 31 stopinj C.

Danes zvečer in v noči na sredo so možni porasti hudournikov in zalednih voda. Največ možnosti za ta pojav je v hribovitih delih severovzhodne, severne in severozahodne Slovenije. Možna so razlivanja.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami ali nevihtami. Več sonca bo v popoldanskem času. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 20, najvišje dnevne od 23 do 28 stopinj C.

OBETI
V četrtek bo sončno in spet topleje. V petek dopoldne bo večinoma sončno, popoldne pa spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami.

V soboto bo k nam začel dotekati bolj hladen in suh zrak, ki bo stabiliziral ozračje. V soboto in nedeljo bo delno jasno, nato bo večinoma sončno. V drugi polovici prihodnjega tedna bo spet vroče, možnost neviht bo precej majhna. (arso)