Slovenija ostaja na EP, drevi s Črno goro

Slovenija ostaja na EP, drevi s Črno goro

-
4 288

Rokometna zveza Slovenije je sporočila, da slovenski rokometaši navzlic velikim sodniškim krajam na dveh tekmah, ostaja na evropskem prvenstvu. Drevi ob 20.30 se bo Slovenija pomerila s Črno goro.

pred tem….RZS odloča o morebitnem protestnem odhodu slovenskih rokometašev  z evropskega prvenstva, zaradi očitnega spornega sojenja v škodo naše reprezentance, slovenske rokometaše v sredo, če bodo še na prvenstvu, čaka obračun s Črno goro.  Če bo tekma, želimo našim rokometašem vse naj, saj so dokazali, da lahko sežejo do vrha, ne glede na sporne odločitve sodnikov, pasivnih delegatov in Evropske rokometne zveze., ki kaj takšnega sploh dopušča.

 

 

  • Edino pravilno! dva dni se ukvarjamo s temi odločitvami. Ali je kdo pomislil, da danes igrajo Nemci proti Makedoniji? ali se zavedate kaj bi se zgodilo, če bratje Makedonci premagajo nemce? Samo 1 točko prenesejo nemci naprej in so na istem kot mi! Dajmo navijat za Makedonijo. Kot smo se pred tekmo z makedonci v soboto,pred Areno, skupaj zabavali z njihovimi navijači, tako jih danes podprimo. Pa da vidimo, če bo potrebno sodnikom pomagat nemcem. potem pa ….1945

  • Dejmo naši 💥👑