Srhljivka: mati svojega sina prodajala spolnim izprijencem

Srhljivka: mati svojega sina prodajala spolnim izprijencem

-
6 2541

Iz Nemčije poročajo o srhljivem dejanju, najhujšem s področja pedofilije, ki se je zgodil na območju zvezne dežele Baden-Württemberg. Kriminalistična preiskava je zaključena, osem izprijencev je v priporu.

Mati in njen partner sta osumljena, da sta zdaj 9-letnega dečka, sicer sina 47-letnice, od leta 2015 dečka prodajala za spolne usluge spolnim izprijencem. Nedopustni zločini so se dogajali na območju Freiburga.

Policija je 47-letnici, njenemu 37-letnemu partnerju ter še šestim moškim odvzela prostost. Med aretiranimi so 40-letni moški iz Freiburga, 37-letni Švicar, ki so ga aretirali v Avstriji, 32-letni Španec, ki so ga aretirali v Španiji in 49-letni nemški vojak, ki so ga francoske in nemške oblasti aretirale v vojaški bazi v Alzaciji. Kasneje, 3. oktobra, v času preiskave je nemška policija aretirala še dva nemška državljana, na območju Karlsruheja.

Aretirani 43-letni moški iz Schleswig-Holsteina se je odpravil v Karlsruhe z namenom spolne zlorabe dečka. Kot poročajo nemški mediji je osumljeni pedofil v pogovoru z mamo dečka izrazil tudi svoje spolne fantazije, blodnje, po uboju dečka. Ob aretaciji so v njegovem nahrbtniku našli tudi t.i. policijske lisice.

Vseh osem je aretiranih in jih čaka sodna obravnava. Za dečka pa so poskrbele pristojne službe, še poroča Badische Zeitung.

Veliko je skritega in zamolčanega, pa vendar lahko vsi prispevamo, da se kaj podobnega ne zgodi tudi pri nas, v Sloveniji. Imamo Združenje proti spolnemu zlorabljanju in tudi telefonsko številko: 080 2880, ali pa na telefon Policije 113.

(foto: DNS/blazinice tolažbe/ PU Nm)