LP FINALE: Real Madrid prvak

LP FINALE: Real Madrid prvak

-
1 41

Valižanski Cardiff je gostil finale letošnje Lige prvakov, kjer so najprestižnejši naslov osvojili nogometaši madridskega Reala, ki so v finalu premagali Juventus s 4:1

Ob 20.45 uri se je v Cardiffu začel finale za najprestižnejšo nogometno lovoriko, finale Lige prvakov. Nasprotnika sta torinski Juventus in Real iz Madrida. Trenutni izid je 1:3 za madridski klub. Polčas se je končal 1:1. V 20. minuti je bil za kraljevi klub uspešen Ronaldo, le sedem minut kasneje pa je za izenačenje stare dame zadel Mandžukić. V 60. minuti je bil za vodstvo z 2:1 za Real uspešen Casemiro, 4 minute kasneje  pa je izid na 3:1 v korist Reala povišal Ronaldo. V 90. oz. 91. minuti je bil za Real uspešen še Asenio.

Kdo bo osvojil najprestižnejšo nogometno lovoriko. Torinski Juventus in madridski Real bosta evropsko nogometno sezono sklenila v Cardiffu. Tekma se bo začela ob 20.45 uri. Pred tedni smo vas v spletni anketi vprašali: Kdo bo osvojil nogometno Ligo prvakov? Večina je bila za Staro damo oz. Juventus.

Juventus (53%, 245 glas/ov)
Real Madrid (35%, 164 glas/ov)
me ne zanima (12%, 55 glas/ov) Glasovalo: 464

Po velikem finalu bodo pri enem izmed tekmecev z grenkim priokusom in povprečno oceno sklenili tokratni ciklus, nekdo pa bo spisal zgodovino. Ali Juventus, ki bi se utegnil v velikem slogu vrniti na evropski vrh ali Real, ki lahko postane prvi klub na svetu, ki bi ubranil naslov. Prenos bo na POP TV, z začetkom ob 20. uri.