Številni vlomi, ukradli tudi golfa

Številni vlomi, ukradli tudi golfa

-
3 916

Policisti Policijske uprave Novo mesto so konec minulega tedna obravnavali več vlomov in tatvin:

V okoli Podturna pri Dolenjskih Toplicah je 14. 7. popoldne nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil nahrbtnik in torbico z dokumenti, denarjem, prenosnim telefonom in ključi. Državljana Švice je oškodoval za 2500 evrov.

V noči na 15. 7. je neznanec s parkirnega prostora pred zidanico v kraju Zagorica, v občini Mirna, odtujil osebni avtomobil Volkswagen golf plus 1,2 TSI, sive barve, letnik 2010, registrskih oznak NM MS 003.

V kraju Gorica na območju Krškega je 15. 7. zvečer neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je zlat nakit in lastnike oškodoval za 3000 evrov.

16. 7. v večernih urah je v kraju Malence na območju Krškega nekdo iz stanovanjske hiše odtujil denar, dve pištoli in naboje. Okoliščine policisti še preiskujejo.

V noči na 16. 7. je v Artmanji vasi na območju Trebnjega nekdo skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar. Lastnico je oškodoval za 1500 evrov.

Oškodovanci iz Dolenjskih Toplic so po prihodu z dopusta ugotovili, da je v času njihove odsotnosti nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar in nakit. Škode je za okoli 2500 evrov.