Štirje krkaši v reprezentanci

Štirje krkaši v reprezentanci

-
0 94

Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca, v kateri so bili kar štirje krkaši, je v četrtem krogu kvalifikacij za nastop na ekipnem evropskem prvenstvu, ki bo prihodnje leto od 3. do 8. septembra v Nantesu, premagala Romunijo s 3:0.

Zmagi sta prispevala krkaša Darko Jorgič in Deni Kožul, Jan Žibrat pa je dodal piko na i. Poudariti je potrebno, da je Deni Kožul znova poskrbel za presenečenje. Potem ko je pred dnevi premagal dvanajstega na svetovni lestvici, Mattiasa Falcka (Švedska), je včeraj z zanesljivo igro brez večjih težav gladko premagal še aktualnega evropskega podprvaka Ovida Ionesca.

Selektorka Andreja Ojsteršek Urh je tokrat ob zmagovalni dvojici v reprezentanco povabila še krkaša Petra Hribarja in Tilna Cvetka, ki je v pomurski prestolnici prvič oblekel dres z državnim grbom. Skratka – pet članska državna ekipa, štirje krkaši! Čestitke.

Sicer pa ob zaključku te novice vabimo, da si v soboto, 24. novembra 2018, v Drgančevju ogledate pomembno tekmo 8. kroga. V goste prihaja trenutno četrto uvrščena ekipa Cornilleau II. iz Mengša. Tekma se bo začela ob 17.00, bo zanimiva in se nikakor ne bo končala v eni uri. Vabimo k podpori mlade ekipe.

(simbolna fotografija)