V&F: Tabakum in Jožefovo 2015

V&F: Tabakum in Jožefovo 2015

-
0 205

Začenja se že tradicionalno Jožefovo, ki ga pripravlja družinsko podjetje Tabakum, s Cikave v Novem mestu. Pomlad je in čas za delo v naravi. Bogat program Tabakumove ponudbe Vam bo olajšal delo in polepšal Vaš prosti čas. Pridite in se prepričajte.

V trgovini Tabakum lahko izbirate med več kot 16.000 kakovostnimi izdelki od avtomobilske branže do vrtno-kmetijskega programa, kjer zastopajo od gozdarstva, vinogradništva, sadjarstva, poljedelstva kot tudi vse za dom in vrt. Tabakum je na Dolenjskem edino podjetje s tako pestro ponudbo izdelkov. Imajo najdaljšo tradicijo glede akumulatorjev na Dolenjskem, v Beli krajini in Posavju. Znani so kot specialisti za kosilnice in zahtevnejše terene, prav tako ponujajo bogato izbiro vse za vrt in gozdarstvo. Poleg prodajalne vključujejo tudi servis. Ekskluzivno zastopajo najbolj znane blagovne znamke.

Vse do konca meseca Vam v Tabakumu nudijo posebne ugodnosti s popusti in Vas vabijo, da jih obiščete v petek in soboto, med 8.00 in 18.00 uro in v nedeljo med 8.00 in 17.00 uro.