Takšne Trote moraš imeti rad

Takšne Trote moraš imeti rad

-
0 338

Košarkarji Žoltasti troti so poleg športne aktivnosti neverjetni humanitarci, ki s svojo srčnostjo in odgovornostjo poskrbijo za številne. Življenje spremljajo brez plašnic na očeh in znajo odlično opazovati. Kar pa je še bolj pomembno, da svoja opažanja znajo uresničiti in s svojimi projekti številnim polepšajo, olajšajo vsakdan. To so zadnje novice o njihovem poslanstvu:

Troti smo dvotedensko obdobje brez tekem izkoristili za obisk Društva paraplegikov DBKP. Članom društva smo predali zbrana sredstva z namenom pomoči v višini 790€, ki ga bo omenjeno društvo uporabilo za izgradnjo ruskega kegljišča. Naj spomnimo: Troti so ob koncu leta 2015 organizirali že 4. Dan dobrodelnega košarkanja, na katerem se je pomerilo 18 ekip, glavni dogodek pa je predstavljala košarkarska tekma “Ni ovir za košarko”. Namen turnirja je bil zbiranje sredstev za zgoraj omenjeno društvo.

Ob tej priložnosti bi se ponovno zahvalili vsem sponzorjem, donatorjem, ekipam, nastopajočim, obiskovalcem in medijem za pomoč pri organizaciji oziroma nastop na omenjenem dogodku.

Člani društva so Trotom zagotovili, da bo prva kegljaška tekma piknik s Troti konec maja. Verjamemo, da bo to najlepše nadaljevanje zgodbe, ki jo pišemo v sodelovanju z Društvom paraplegikov Dolenjske, Bele Krajine in Posavja.

Lep pozdrav, vaši Troti!

Spremljajte jih na njihovem FB PROFILU.