Teden akcije na Kmetiji Medle

Teden akcije na Kmetiji Medle

-
2 498

Ponedeljek je prazničen dan, dan počitka, umirjanja, sprostitve. Zato Vas vabimo, če imate radi rožice, sadje, zelenjavo in domače dobrote, da obiščete Sela pri Ratežu. S ponedeljkom Vas Kmetija Medel  na akcijski teden, ki bo vse do nedelje, 23. aprila. Izbirali boste lahko med vsemi sadikami zelenjave, balkonskim cvetjem, trajnicami, pa tudi enoletnicami za vrtove in grobove. Če boste želeli, Vam bodo v vaše lonce nasadili to kar si želite. Pridite na Sela pri Ratežu, na Kmetijo Medle, kjer se boste ob bogati ponudbi vsega težko odločili, zato Vam bodo pomagali.

Ob nakupu Vas bodo na Kmetiji Medel razveselili še z dodatnim popustom. Vsekakor se ustavite v njihovi prodajalni, kjer boste lahko izbirali med zelenjavo, sadjem, domačimi mesnimi in vloženimi zelenjavnimi in sadnimi dobrotami.

Objavili smo tudi tri prejemnike nagrad, ki Vam jih podarja Kmetija Medle. Vsekakor pa vsem hvala, ki ste sodelovali, in sicer bilo vas je več kot 200.

NAGRAJENCI SO: 

Eva L., ki prejme eno ‘obešanko’

Marko B., ki prejme sadiko paradižnika in Andreja N., ki prav tako prejme sadiko paradižnika

Zanimivo, Vsi ste pravilno odgovorili na vprašanje oz. ste vedeli pod katerim latinskim imenom se skriva paradižnik. 🙂 Pravilen odgovor je bil A – Solanum lycopersicum. Pod b se je skrivalo bavarsko avtomobilsko podjetje-BMW in pod c jajčevec.