Danes ob 16. uri vabljeni na CICIDAN

Danes ob 16. uri vabljeni na CICIDAN

-
0 414

Vrtec Ciciban ta teden praznuje svoj praznik. Prireditev, ki so jo poimenovali Cicidan, bo v sredo, 10. maja, od 16. ure dalje na posestvu šole Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma.

Prireditev organizirajo zaposleni tako rekoč brez finančnih sredstev, s svojo zavzetostjo, ustvarjalnostjo in predvsem v želji, da otrokom in staršem omogočimo prijetno popoldne in gibanje v naravi.

Ravnateljica Vrtca Ciciban Novo mesto Jožica Zec pravi, da bo to bo dan za praznovanje vrtca, dan za druženje vseh tistih, ki so del vrtca in vseh tistih, ki si morda želijo le prijetnega popoldneva in gibanja v naravi. »V skrbi za zdravo rast in razvoj otrok ter zdrav način življenja ima naš vrtec v tem letu tudi prednostne naloge, prilagojene takšnemu razmišljanju,« pravi.

Prireditev Cicidan bo namenjena otrokom in staršem, tudi tistim, ki še niso vključeni v vrtec in bo potekala pri kozolcu na posestvu šole Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma na Sevnem.

Vodja skupine za organizacijo prireditve vzgojiteljica Kristja Robek napoveduje, da bodo zaposleni v vrtcu pripravili raznolike gibalne dejavnosti, prilagojene starosti otrok in namenjene sodelovalnemu gibanju otrok in staršev.