Trikrat gorelo

Trikrat gorelo

-
0 480

Ob 7.52 uri so v Petelinjeku, občina Novo mesto, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Smolenja vas so nadzorovali izgorevanje saj, s termo kamero pregledali dimnik in okolico dimnika.

Ob 3.23 uri je v naselju Mali Ločnik, občina Velike Lašče, gorela stanovanjska hiša. Gasilci PGD Turjak in Velike Lašče so pogasili požar, ki je zajel dimnik, ostrešje in pregradne stene objekta, objekt pregledali s termo kamero in iznesli ožgan material. Na požarišču je bila organizirana požarna straža.

Ob 23.52 uri je na Elektrarniški cesti v Brestanici, občina Krško, gorelo v kopalnici in hodniku v stanovanju večstanovanjskega objekta. Gasilci PGE Krško in PGD Brestanica so s hitrim posredovanjem požar pogasili in preprečili širitev ognja na sosednja stanovanja, pregledali prostore in prezračili objekt, pomagali policiji ter evakuirali stanovalce iz sosednjih stanovanj. Po končani intervenciji so se stanovalci sosednjih stanovanj lahko vrnili v svoja stanovanja. Dežurni delavec Elektra Celje je izklopil elektriko v delno uničenem stanovanju.