FOTO: V nesreči huje poškodovan voznik Audija A3

FOTO: V nesreči huje poškodovan voznik Audija A3

-
2 2082

Okoli 9.30 se je zgodila prometna nesreča ne regionalni cesti pri Medvedjeku. Po prvih informacijah policistov sta bila v nesreči udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik tovornega vozila.

Hudo poškodovan voznik osebnega avtomobila je bil s helikopterjem odpeljan v UKC Ljubljana.
Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo, ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila tudi preiskovalni sodnik in okrožna državna tožilka, so sporočili s PU Novo mesto.

Neuradno smo izvedeli, da je voznik Audija A3 utrpel izredno hude poškodbe glave,

Regijski center za obveščanje Nm: Ob 9.28 sta na cesti Grm–Pluska–Veliki Gaber pri Medvedjeku, občina Trebnje, trčila tovorno in osebno vozilo. V nesreči je bila ena oseba huje poškodovana. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje so ji na kraju nudili pomoč do prihoda helikopterja SV. Dežurna ekipa HNMP z Brnika in posadka helikopterja Slovenske vojske sta prepeljala poškodovano osebo v UKC Ljubljana. Gasilci PGD Trebnje so odklopili akumulator, zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč ekipi nujne medicinske pomoči ZD Trebnje, pomagali vlečni službi, pripravili prostor za pristanek helikopterja in posuli razlite motorne tekočine. Regionalna cesta je bila zaradi prometne nesreče pri Medvedjeku več ur zaprta.

(foto: PGD Trebnje,  J.H.)