V Črnomlju sobotni spektakel

V Črnomlju sobotni spektakel

-
0 39

Danes, 25.marca 2017, ob 17. uri, se bo v ŠD Osnovne šole Mirana Jarca, v Črnomlju, odvil 2. krog Mednarodne lige tajskega boksa. V organizaciji domačega GLADIATOR GYMA, pod taktirko Slovenske zveze tajskega boksa in po mednarodnih pravilih svetovne organizacije IFMA, ki jo priznava Mednarodni Olimpijski komite. Prvič v 20-letni zgodovini muaythaia v Sloveniji, bodo borci stopili v ring, kot priznana Olimpijska disciplina.

V ring bo stopilo kar 11 bojevnikov Novemeškega Scorpion gyma, v vseh starostnih kategorijah:

Ognjen Lazarević, Maj Šibilja, David Bizjak, Jan Ilnikar, Bojana Šebenik, Sašo Vorkapić, Darko Drobež, Rok Eršte, Luka Martinec, Miha Presker in Jakob Jelenčič.

V Črnomelj prihajajo športniki iz številnih slovenskih klubov, Hrvaške, Srbije, Avstrije, Češke in Madžarske. Dvoboji se bodo odvijali kar v dveh ringih, nastopilo bo več kot 100 borcev v vseh kategorijah (otroški, kadetski, mladinski in članski). Nedvomno nas čakajo, zanimive in atraktivne borbe, ki bodo dodobra razgreli vzdušje v dvorani, zato pridite in podprite borce in organizatorja, ki je za obiskovalce pripravil zanimive nagrade.

Najboljši Slovenski borci večera bodo že 1. maja odpotovali na Svetovno prvenstvo v Belorusijo, kjer se bodo odvile zadnje kvalifikacije za Svetovne igre.