V Dravi našli pogrešanega Domna

V Dravi našli pogrešanega Domna

-
0 335

V reki Dravi pri jezu HE Zlatoličje so našli truplo utopljenca. Policija identitete še ni potrdila. Po neuradnih, a zanesljivih informacijah novinarjev oddaje 24UR, gre za 20-letnega Domna Simoniča, ki ga pogrešajo že mesec dni.

V Dravi našli pogrešanega Domna?

(foto: POP TV)

Zgodaj popoldne je na številko 112 nekdo javil, da je na vtočnih rešetkah hidroelektrarne Zlatoličje na reki Dravi opazil človeško truplo. Takoj je stekla policijska intervencija, policisti pa so ob pomoči mariborskih poklicnih gasilcev truplo potegnili iz vode.

O identiteti trupla, neuradno gre za moškega, sprva še nihče ni želel špekulirati. Po neuradnih, a zanesljivih informacijah novinarjev oddaje 24UR, gre za 20-letnega Domna Simoniča, ki ga pogrešajo že mesec dni. Truplo je v zelo slabem stanju, kar pomeni, da je bilo v vodi dolgo časa.

V oddaji Svet so poročali, da je Domnova mama o najdbi trupla izvedela iz medijev, na kraj dogodka je prišla sama, nato pa ji je policija dejala, da gre za njenega sina. Trupla sicer še ni videla, da bi se prepričala tudi sama, še poroča 24ur.com.