V Šentrupertu za 17-letnika usoden trk s kombanjem

V Šentrupertu za 17-letnika usoden trk s kombanjem

-
19 8352

Nekaj pred 16. uro se je v Šentrupertu na Dolenjskem zgodila huda prometna nesreča. V nesreči sta bila udeležena kombanj in 17-letni voznik motornega kolesa. Slednji je zaradi hudih poškodb umrl.

Alenka Drenik, predstavnica za odnose z javnostmi s Policijske uprave Novo mesto je sporočila: Po prvih ugotovitvah policistov sta bila v nesreči udeležena voznik kmetijskega delovnega stroja kombajna in voznik mopeda. Nesreča se je zgodila v ovinku, kjer je mopedist trčil v prednji del kombajna. 17-letni voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Okoliščine prometne nesreče policisti še preiskujejo, ogleda sta se udeležila tudi preiskovalna sodnica in okrožni državni tožilec.

Že dopoldne pa so policisti obravnavali hudo prometno nesrečo, ki se je zgodila na cesti med Gradacom in Vranoviči. Po prvih ugotovitvah je 26-letni voznik tovornega vozila zaradi vožnje po levi strani vozišča trčil
v avtomobil, ki ga je vozila 75-letna voznica. Huje poškodovano voznico in lažje poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v bolnišnico. Voznik mopeda je v zadnjih dneh že druga smrtna žrtev na cestah na našem območju, zato voznike ponovno opozarjamo na previdnost.