V sončen konec meseca

V sončen konec meseca

-
0 162

Oziroma konec tedna. Končno. Letošnji september je bil res prava vremenska depresija. Število sončnih ur je bila v tem mesecu marsikje najnižja v več kot 50 letih. Ampak pred nami je konec meseca, ki bo obsijan.

Ponoči bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, proti jutri bo po nižinah v notranjosti nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem do 15 stopinj C.

Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, na Primorskem tudi pretežno jasno. Ponekod bo pihal vzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodi od 16 do 20, na Primorskem do okoli 23 stopinj C.

OBETI
V soboto in nedeljo bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo šibka burja, ki bo v nedeljo ponehala. Drugod bo sončno z občasno povečano oblačnostjo, zjutraj in deloma dopoldne pa bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Tudi v ponedeljek bo večinoma sončno z jutranjo meglo po nižinah. (arso)