V štirih dneh umrli trije motoristi

V štirih dneh umrli trije motoristi

-
0 274

Začetek t.i. motoristične sezone se je začel zelo črno. V komaj štirih dneh so na slovenskih cestah umrli trije motoristi. Prvi je poškodbam podlegel na velikonočni ponedeljek, blizu Litije. Druga tragična nesreča se je zgodila v sredo in danes je po trku s tovornim vozilom umrl še en motorist.

Danes ob 15.44 uri sta v Zgornji Ložnici, v občini Slovenska Bistrica, trčila motorno kolo in tovorno vozilo. Voznik motorja je umrl na kraju nesreče.

V sredo, 30.3., se je ob 17.48 uri na regionalni cesti izven naselja Pesnica zgodila prometna nesreča v kateri je umrl motorist.  41 letni motorist je vozil iz smeri Šentilja proti Pesnici. Izven naselja Pesnica je zaradi neprilagojene hitrost padel po vozišču in trčil v kovinski drog prometnega znaka. Trk je bil za motorista usoden.

Na velikonočni ponedeljek se je blizu Litija zgodila prva tragična nesreča. 59-letni motorist, ki se je vračal iz Mirne Peči je v nesreči umrl. Motorist je izgubil oblast nad motorjem, trčil v varovalno ograjo ob cesti in padel po vozišču. Motorist je umrl.