V treh nesrečah dva poškodovana

V treh nesrečah dva poškodovana

-
0 546

V nedeljskem popoldnevu so se na JV Slovenije zgodile tri prometne nesreče. Dve osebi sta bili poškodovani. Voznica, ki se je z avtom prevrnila, pa v nesreči ni bila poškodovana, poročata Regijska centra Novo mesto in Brežice.

Ob 17.11 sta v naselju Brege, občina Krško, trčila osebno vozilo in kolesar. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu in reševalcem. Reševalci NMP Krško so kolesarja oskrbeli in prepeljali v SB Novo mesto

Ob 17.05 se je pri kraju Uršna sela na cesti Uršna sela—Birčna vas, občina Novo mesto, prevrnila voznica z osebnim vozilom. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Uršna sela so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in postavili vozilo na kolesa. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Ob 15.00 se je na Kvedrovi cesti v Sevnici v prometni nesreči osebnega vozila poškodovala ena oseba. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali mesto dogodka, odklopili baterijo, iztekle motorne tekočine posuli z vpojnimi sredstvi in nudili pomoč reševalcem. Reševalci NMP Sevnica so voznico oskrbeli in prepeljali v ZD Sevnica.