V Vavti vasi rop bencinskega servisa

V Vavti vasi rop bencinskega servisa

-
0 1674

Policisti so bili nekaj po 19.30 obveščeni o ropu bencinskega servisa v Vavti vasi. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih naj bi mlajši moški vstopil v prostore bencinskega servisa in od zaposlene zahteval denar.
Storilec naj bi v roki držal predmet, podoben pištoli in po ropu pobegnil. V ropu ni bil nihče poškodovan. Policisti so takoj pričeli izvajati vse potrebne aktivnosti za izsleditev storilca in z intenzivno preiskavo nadaljujejo tudi danes.

Novomeški policisti prijeli osumljenca

V noči na 24. 10. je novomeške policiste občanka obvestila o sumljivem ravnanju neznanca, ki naj bi na enem izmed parkirnih prostorov v Novem mestu skušal odpreti vrata parkiranih avtomobilov. Policisti so se takoj
odzvali in na kraju izsledili in prijeli 30-letnega osumljenca. Zasegli so mu denarnico z dokumenti in moško jakno. Poklicali so lastnika dokumentov, ki stanuje v nekaj kilometrov oddaljenem naselju, ta pa je potrdil, da gre za njegove predmete, ki so bili odtujeni iz odklenjenega avtomobila, parkiranega pred stanovanjsko hišo. 30-letnega osumljenca bodo policisti ovadili zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Vlom

V okolici Trebnjega je med 22. 10. in 23. 10. nekdo vlomil v gospodarski objekt ob stanovanjski hiši in odtujil varilni aparat in dve motorni žagi.