V vrtec s čeladami, nekateri tudi v šolo?

V vrtec s čeladami, nekateri tudi v šolo?

-
3 766

Počitnic je konec in začenja se novo šolsko leto. Vsem učencem želimo najboljše. Pa vendar so nekateri projekti na območju Dolenjske oz. Novega mesta še pred začetkom, ocenjeni z negativno oceno. Verjetno prevelik zalogaj in premalo sposobnih in odgovornih podjetji, ki so uspela do začetka novega šolskega leta uspešno dokončati dela na nekaterih vzgojno-izobraževalnih ustanovah.

Med nezaključenimi projekti je podružnična šola Mali Slatnik, kjer bodo s poukom začeli prihodnji ponedeljek, medtem ko bodo učenci Osnovne šole Bršljin najverjetneje telovadili v telovadnici in k pouku prihajali z delavskimi čeladami. V neposredni bližini je gradnja vrtca, s tem pa pravo gradbišče, ki je poskrbelo za dodatno previdnost.

Medtem smo v redakcijo prejeli tudi vprašanje staršev, ki imajo svoje malčke v vrtcu na Malem Slatniku. Zanima jih preprosto vprašanje: ali ima vrtec na Malem Slatniku uporabno dovoljenje, kljub temu, da je vhod skozi nezavarovano oz. nezaščiteno gradbišče?

  • res groza.bomo vidl kako bo????

  • Lenčica Pavlič

    In še eno vprašanje: kje so zagotovili parkirišče, kjer lahko parkiraš avto, medtem ko pripelješ oz. prideš iskat otroka na to gradbišče?

    • Lenčica Pavlič

      Mislim na Mali Slatnik?