V&F: Doma in po svetu z ABC rent a car

V&F: Doma in po svetu z ABC rent a car

-
0 237

Pred nami je še zaključek leta, ki bo zelo bogato, tako kot so storitve najstarejšega podjetja z rent a car storitvami na Balkanu, ki je kasneje svojo dejavnost še obogatilo s turističnimi aranžmaji.

Podjetje ABC rent a car in turizem d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1989 kot prvo zasebno rent a car podjetje na ozemlju nekdanje Jugoslavije. V letu 2001 je pridobilo franšizo Europcar za področje Slovenije in s tem strankam omogočilo še bolj pestro ponudbo ne samo doma in v Evropi, ampak po celem svetu.

Podjetje ima kar 10 poslovnih enot, ki skrbijo, da stranke vedno dobijo tisto kar iščejo. Od leta 1997 delujejo tudi kot turistična agencija, specializirana za receptivni turizem. Danes so na tržišču poznani kot turistična agencija, prilagojena visokim standardom sodobnih turistov, turistov z malo prostega časa in velikimi pričakovanji.

Z lastnim voznim parkom, izkušenimi vozniki in pestro ponudbo namestitev in raznovrstnimi aktivnostmi so odlična izbira za posameznike in poslovne skupine, ki želijo celostno storitev.

Poleg nudenja storitev turistične agencije so specializirani za počitnice na podeželju ter potovanja in izlete z vlaki. Od leta 2003 pa strankam nudijo ekskluzivne izlete z muzejskim vlakom po Bohinjski progi (več v videu). V decembru lahko izkoristite njihovo ponudbo, in sicer z vlakom v Zagreb ( med 9. in 16. decembrom). Že prihodnje leto pa si lahko zagotovite 4-dnevni izlet s Titovim modrim vlakom po Srbiji.

Še več koristnih informacij in potovanjih podjetja ABC RENTA A CAR/EUROPCAR boste našli na spletni strani – TUKAJ in FB strani- TUKAJ

Telefon: 059 070 510
E-pošta: info@abc-tourism.si

Poslovne enote po Sloveniji – Europcar Slovenija
Novo Mesto
Kandijska cesta 60
8000 Novo mesto

Letališče Ljubljana
Zgornji Brnik 130

Ljubljana
Celovška cesta 268
1000 Ljubljana

City hotel Ljubljana
Dalmatinova 15
1000 Ljubljana

Maribor
Titova cesta 2a
2000 Maribor

Celje
Mariborska cesta 140
3000 Celje

Bled
Ljubljanska 7
4260 Bled

Portorož
Grand hotel Portorož – galerija San Marco
Obala 43
6320 Portorož

Nova Gorica
A.B.C. AVTO CENTER d.o.o. – Volkswagen in Citroen salon
Kromberk,
Industrijska cesta 3 a