V&F: Gostilnica Slatnik, jo poznaš?

V&F: Gostilnica Slatnik, jo poznaš?

-
6 4487

So dnevi in smo ljudje, s katerimi se srečujemo in pogovarjamo o prijetnih, pa tudi manj prijetnih stvareh. Ampak za vse to potrebujemo pravo ‘pribežališče, odložišče,’ dobrega in slabega, z namenom za boljši novi dan.

In po dobrih štirih mesecih imamo na Velikem Slatniku nekaj novega, lepega in zagotovo z dušo še vedno polnega. Še marca je bil Pony, a je s 15. julijem dobil povsem novo podobo in ime. V neposredni bližini Novega mesta, pa vendar na podeželju, je svoja vrata odprla Gostilnica Slatnik.

Zakonca Luzar, Klavdija in Davorin, sta v štirih mesecih poskrbela, da je njun lokal lahko v ponos Novemu mestu in vasi, ki tako bogati vsak dan ljudi, pa tudi turistično podobo in ponudbo Dolenjske.

Gostilnica Slatnik je umeščena v povsem vaško okolje. Urejenost lokala in izbor materialov pa obiskovalca navduši. Gre za preplet modernega z rustikalnim. Z občutkom.

V dobrih štirih mesecih je Pony postal Gostilnica Slatnik, s povsem novo podobo, a je še vedno ohranil pristnost in odprta vrata za vse, ki v srcu dobro mislite.

In da je bila ‘vrnitev’ vaškega družabnega središča težko pričakovana, priča tudi množični obisk domačinov in ostalih, ki so se ustavili v Gostilnici Slatnik. Družini Golob, Luzar sta pripravili krasno nedeljsko popoldne za vse. Taubi ekipa je poskrbela, da je dan minil okusno, možakarji in mladci zbrani z vseh vasi,  pa z inštrumenti, da pravega ritma ni zmanjkalo. 😉

Ostaja domača duša, z vsemi pritiklinami modernega, a prijetnega, iskrenega, lepega. In če se boste peljali, ali pa hodili po naših koncih, morda po Machovi poti, vas lepo vabimo v Gostilnico Slatnik.