V&F. Kmetija Medle za cvetoč dom in bogat vrt

V&F. Kmetija Medle za cvetoč dom in bogat vrt

-
0 1661

Pomlad je v polnem razmahu in nekateri ste že marsikaj podtaknili v zemljo, spet drugi boste to še storili. Obiskali smo Kmetijo Medle s Sel pri Ratežu, kjer ne manjka različnih rož, obešank in različnih sadik jagodičevja in zelenjava. Tudi tokrat vas bomo nagradili.

Si predstavljate, da imate prve paradižnike že junija? Zakaj pa ne, pravi naša sogovornica Nataša Medle Rumpret. Nataša nam je razkrila še nekaj novosti, ki vam jih ponujajo na Kmetiji Medle. Več v videu.

Pred nami so prazniki, ki jih lahko ozaljšate s cvetlicami in sadikami. Sicer pa vam na Kmetiji Medle ponujajo tudi ostale dobrote, tako zelenjavne kot tudi sadne in mesne.

Tudi tokrat lahko sodelujete v nagradni igri. Kmetija Medle vam bo podarila sadike, obešenka, rožice, če boste pravilno odgovorili na zeeeeloooo zahtevno vprašanje. Koliko lončkov s sadikami je na t.i. veliki mizi v rastlinjaku:

a) več kot 100

b) več kot 750

c) manj kot 1000

d) veliko

Pravilne odgovore pošljite na novice@dolenjskanews.com do velikonočne sobote. Poleg pripišite še kaj si želite: sadiko rožic, sadiko paradižnika ali obešanko.