V&F: Krkin družinski dan

V&F: Krkin družinski dan

-
6 2028

Novomeška Krka se že vse od ustanovitve zaveda, da je druženje tisto, ki med zaposlenimi spleta trdne vezi. In zato ni naključje, da so to soboto za svoje sodelavce in njihove bližnje pripravili Krkin družinski dan. Bilo je zelo pestro, saj so za to poskrbeli: novomeške mažorete, Mini Piko olimpijada OKS in Primož Peterka, odlična skupina Čuki in vrhunski košarkarski akrobati Dunk Kings.

In ob tem imenitnem dogodku se je krkašem predstavil tudi skrivni gost, ki pa so ga najmlajši kmalu spoznali. Piko je namreč nova maskota Krke. Piko je prijazen, dobrovoljen, aktiven, rahlo nagajiv mucek, ki se rad pošali, a tudi vedno pomaga drugim. Je pravi raziskovalec, radoveden in vedoželjen. Tako kot krkaši je Piko ljubitelj športa, še posebej rad ima skupinske igre z žogo. Kot strasten navijač ve, da za rezultati stoji trdno delo, zato vsem privošči zmago. Piko je najmlajše razveselil tudi s svojim sladoledom. Piko je dober prijatelj, ki verjame v moč sodelovanja in povezovanja.

Nihče se ni dolgočasil. Na Krkinem družinskem dnevu so bili tudi čarovnik, pa ustvarjalne delavnice. Številni so se z obrazno poslikavo oz. telesno poslikavo lahko spremenili v nekaj povsem drugega itd. Lepo in zelo družinsko.