V&F: KS Ločna Mačkovec ob prazniku z novim igriščem

V&F: KS Ločna Mačkovec ob prazniku z novim igriščem

-
0 748

Novomeška Krajevna skupnost Ločna Mačkovec praznuje 40-letnico obstoja in ob tej priložnosti so v namen predali novo otroško igrišče. Na krajši slovesnosti so nastopili otroci iz Glasbene šole Marjana Kozine, trebušne plesalke in golobi. Ja, prav ste prebrali. V nebo je namreč ob tem jubileju poletelo 40 golobov novomeškega društva. Robert Smrke, predsednik sveta KS Ločna Mačkovec, se je ob tej priložnosti zahvalili vse donatorjem in krajanom, ki so projekt umestitve otroškega vrtca podprli in krajane povabil, da še naprej aktivno sodelujejo v skupnosti ter se zavzel, da skupnost ostane kot celota in da je ne morejo in ne smejo cestne povezave razdeliti oz. povsem zdrobiti.

Na slovesnosti so podelili tudi dve priznanji, ki sta ga za svoje delo v skupnosti prejeli Karolina Dragica Nenadić in Mateja Jaklič. Še pred prireditvijo je potekal košarkarski turnir trojk, ki sta ga tretje leto zapored pripravili ekipi Ločne in Mačkovca. Prav slednji pa so bili zmagovalci turnirja 2017.

Po končani slovesnosti in odprtju otroškega igrišča se je začelo še prijetno druženje z odlično glasbeno skupino Anka Boys.