V&F: V nesreči na dolenjski AC šest poškodovanih

V&F: V nesreči na dolenjski AC šest poškodovanih

-
0 1668

Okoli 14.40 ure se je na dolenjski avtocesti, med priključkoma Novo mesto vzhod -zahod, v smeri Ljubljane, zgodila prometna nesreča. Po naših informacijah sta bila v nesreči udeleženi kombi in osebno vozilo tujih registrskih tablic. Reševalci NMP ZD Novo mesto so na kraju oskrbeli šest poškodovanih oseb in jih prepeljali v Urgentni center Novo mesto.

Zaradi ogleda in odstranjevanja posledic prometne nesreče je zaprt počasni pas. Posredovali so še gasilci GRC Nm, uslužbenci DARS-a in novomeški policisti.

Poročilo PU Nm:

O prometni nesreči na avtocesti med priključkoma Novo mesto vzhod in zahod so bili policisti obveščeni 12. 8. nekaj po 14.30. Opravili so ogled in ugotovili, da je prometno nesrečo povzročila 27-letna voznica osebnega avtomobila iz Bosne in Hercegovine, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v kombinirano vozilo švicarskih registrskih oznak. Šest lažje poškodovanih udeležencev nesreče so reševalci odpeljali v bolnišnico. Povzročiteljici nesreče so policisti izdali plačilni nalog. 

Razmere na slovenskih cestah spremljaj na povezavi -TUKAJ.