V&F: Nesreča na dolenjski AC, dva poškodovana

V&F: Nesreča na dolenjski AC, dva poškodovana

-
0 758

Okoli 18.40 ure se je na dolenjski avtocesti, pri izvozu Kronovo, v smeri Ljubljane zgodila prometna nesreča. Udeleženi sta bili osebno in tovorno vozilo oz. avto-dvigalo. Posredovali so gasilci GRC Nm, reševalci NMP ZD Nm, novomeški policisti in Avtovleka Hren.

Ob 18.38 je na avtocesti Obrežje–Ljubljana, pred priključkom Kronovo v smeri Ljubljane, občina Šmarješke Toplice, prišlo do trčenja osebnega vozila in manjšega avto dvigala. V nesreči sta bili poškodovani dve osebi. Na kraju so ju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto ter ju odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Poklicni gasilci GRC Novo mesto so na poškodovanih vozilih odklopili akumulatorja, nudili pomoč policistom, delavcem DARS-a, usmerjali promet in pomagali vlečni službi pri nalaganju vozil, poroča novomeški Regijski center za obveščanje.

Spremljaj razmere na cestah Prometno – informacijskega centra – TUKAJ

– v torek, 1. maja, do 21. ure;
– v sredo, 2. maja, med 8. in 21. uro.

Čakalna doba je na mejnem prehodu Gruškovje.

Predvidena dela:
 V predoru Karavanke bo jutri, 2.5., med 11. in 19. uro ter v četrtek 3.5., med 8. in 16. uro promet urejen izmenično enosmerno z čakalno dobo pred predorom, zaradi del na avstrijski strani.