V&F: Nova mini pošiljka spet v petek

V&F: Nova mini pošiljka spet v petek

-
1 1654

V večjem delu Slovenije je do jutra zapadlo od 10 do 20 cm snega. Na JV Slovenije se je snežna odeja odebelila še za 13 oz. 16 cm. Nove padavine bodo spet v petek.

Popoldne bo oblačno, občasno se bodo pojavljale krajevne padavine. Na Primorskem, kjer bo pihala šibka do zmerna burja, bo večinoma deževalo, drugod snežilo. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem do okoli 8 °C.

Zvečer in ponoči bo predvsem v južni in vzhodni ter deloma osrednji Sloveniji občasno rahlo snežilo. Burja na Primorskem bo ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, ob morju okoli 5 °C.

Jutri bo večinoma oblačno, ponekod na severovzhodu bo predvsem dopoldne še rahlo snežilo, sneg bo lahko prehajal tudi v dež. Popoldne se bodo ponekod oblaki prehodno trgali. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem do okoli 9 °C.

OBETI
V petek bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bodo občasno rahle padavine, po nižinah v notranjosti bo večinoma rahlo snežilo. Količina padavin bo majhna. V soboto bo na Primorskem delno jasno, pihala bo šibka burja. Drugod bo sprva pretežno oblačno in povečini suho, popoldne se bo ponekod že jasnilo. (arso)